0:00 / 0:00

Werken in het

Carglass®
hoofdkantoor

Voor slimme denkers en straffe doeners


Werken in het Carglass® hoofdkantoor, dat is bijleren en groeien in je job. Maar ook vooruitkijken en vernieuwen. Zelfstandig zijn. Beslissingen nemen. Plezier maken met collega’s. En een nieuwe weg inslaan, als jij dat wilt.

Zin om erin te vliegen? Ontdek al onze jobs.

HR Business Partner

In onze ambitie om de beste werkplek te creëren waar onze mensen ooit zullen werken, zijn wij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde People Business Partner om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR-strategieën die aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen. Als aanspreekpunt voor de contacten vanuit het People & Leadership team met onze Operationele afdeling in België en Luxemburg en onze Sales & Marketing afdeling, ontwikkel en implementeer je HR-strategieën die aansluiten bij onze bedrijfsdoelstellingen.

Bekijk vacature
Even binnenkijken

Waarom werken in het Carglass® hoofdkantoor?

Is ‘work hard, play hard’ jouw motto? Dan is het Carglass® hoofdkantoor de werkplek van jouw dromen. Wij geloven in groeien, leren en lachen. Jouw initiatief krijgt alle ruimte en jij geniet van de zekerheid van een groot bedrijf. Samen met je collega’s til je Carglass® naar een hoger niveau. Ga ervoor!


Ons sollicitatieproces

Je stopt veel energie in je sollicitatie. Daarom krijg je van ons feedback na elke stap van het proces. Ondertussen komen wij te weten of je bij ons past. En weet jij of je deel wilt uitmaken van de Carglass® familie.

Het proces gaat zo:

  • We nemen je cv onder de loep.
  • Tijdens een telefonische screening of een interview zoomen we in op je motivatie, ervaring en competenties. We? Dat is een HR-medewerker en/of je directe leidinggevende.
  • Volgende stap (voor bepaalde functies): een assessment center. We gaan daarmee na of je de relevante competenties in huis hebt. Het assessment center vindt deels online plaats, deels bij ons of bij een externe partner. De beoordeling garandeert dat ons selectieproces objectief verloopt.
  • Zijn we overtuigd? Dan willen misschien andere collega’s nog met je kennismaken. We nodigen je dan opnieuw uit voor een gesprek.
  • Is de job binnen? Dan doen we jou een voorstel. En verzilver je je contract.

Jobfinder
sluiten
Andere afbeelding