0:00 / 0:00

Werken in het

Carglass®
hoofdkantoor

Voor slimme denkers en straffe doeners


Werken in het Carglass® hoofdkantoor, dat is bijleren en groeien in je job. Maar ook vooruitkijken en vernieuwen. Zelfstandig zijn. Beslissingen nemen. Plezier maken met collega’s. En een nieuwe weg inslaan, als jij dat wilt.

Zin om erin te vliegen? Ontdek al onze jobs.

IT System Engineer

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze IT-Infrastructuur en geeft je 3e lijns ondersteuning aan het Service Desk team. Zin om je steentje bij te dragen in deze uitdagende functie? Aarzel niet en solliciteer!

Bekijk vacature
Even binnenkijken

Waarom werken in het Carglass® hoofdkantoor?

Is ‘work hard, play hard’ jouw motto? Dan is het Carglass® hoofdkantoor de werkplek van jouw dromen. Wij geloven in groeien, leren en lachen. Jouw initiatief krijgt alle ruimte en jij geniet van de zekerheid van een groot bedrijf. Samen met je collega’s til je Carglass® naar een hoger niveau. Ga ervoor!


Ons sollicitatieproces

Je stopt veel energie in je sollicitatie. Daarom krijg je van ons feedback na elke stap van het proces. Ondertussen komen wij te weten of je bij ons past. En weet jij of je deel wilt uitmaken van de Carglass® familie.

Het proces gaat zo:

  • We nemen je cv onder de loep.
  • Tijdens een telefonische screening of een interview zoomen we in op je motivatie, ervaring en competenties. We? Dat is een HR-medewerker en/of je directe leidinggevende.
  • Volgende stap (voor bepaalde functies): een assessment center. We gaan daarmee na of je de relevante competenties in huis hebt. Het assessment center vindt deels online plaats, deels bij ons of bij een externe partner. De beoordeling garandeert dat ons selectieproces objectief verloopt.
  • Zijn we overtuigd? Dan willen misschien andere collega’s nog met je kennismaken. We nodigen je dan opnieuw uit voor een gesprek.
  • Is de job binnen? Dan doen we jou een voorstel. En verzilver je je contract.

Jobfinder
sluiten
Andere afbeelding