0:00 / 0:00

Werken in het

Europese distributiecentrum
van Carglass®

Sterk in picken en pakken?
Of een kei in plannen?


Steek je graag de handen uit de mouwen? Of ben je een kei in het plannen van logistieke processen? Solliciteer dan voor een job in ons toonaangevende distributiecentrum. Je zorgt voor een vlotte flow en tevreden klanten. Samen met een hecht, energiek team. In een gloednieuwe werkplek. Magazijnier, Customer Service Coordinator of Purchase Coordinator?

Bekijk onze jobs voor jou.

Magazijnmedewerker

Meer dan 300 logistieke vacatures in Limburg. Waarom kies je toch best voor onze vacature van magazijnmedewerker bij Carglass? Lees het hier!

Bekijk vacature
Kijk even
binnen bij ons
in deze video

Uitdaging verzekerd

In ons Europese distributiecentrum voor glas in Bilzen – het grootste van het continent – werken logistieke experts die van aanpakken weten. Herken je jezelf? Ga er dan voor en solliciteer.

Onze medewerkers zorgen voor een correct voorraadbeheer, zowel voor de ruiten als de toebehoren, zodat de logistieke flow optimaal verloopt, van bestelling tot en met levering bij de klant. Iedere afdeling draagt hier zijn steentje toe bij zowel vanuit het warehouse, als Purchase en Customer service.

Samen met je team zorg je voor magie in het meest toonaangevende distributiecentrum van de regio. En is het tijd voor een nieuwe functie? Dan kan je doorgroeien: toon je kwaliteiten als teamleader of kwaliteitsmedewerker, of ontpop je tot expert in jouw domein.

Jobfinder
sluiten
Andere afbeelding