0:00 / 0:00

Solliciteren bij Carglass®

Antwoord op veelgestelde vragen


Heb je je zinnen gezet op een job bij Carglass®? Fijn dat je deel wilt uitmaken van onze familie.
Nu de praktische details nog. Om het je gemakkelijk te maken, vind je hier antwoord op enkele veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail recruitment@carglass.be. Onze medewerkers helpen je met de glimlach.Solliciteren bij Carglass®, wat moet ik me daarbij voorstellen?

Dat hangt af van de functie die je op het oog hebt. Eerst dit: je stopt heel wat tijd en energie in je sollicitatie. Daarom bezorgen we je feedback na elke stap in het proces.

Solliciteer je voor een job op ons hoofdkantoor?

 • Je krijgt een bevestigingsmailtje van je kandidatuur.
 • We nemen je sollicitatie grondig onder de loep. En bezorgen je spoedig antwoord.
 • Is dat positief? Dan nodigen we je uit voor een gesprek – met een HR-medewerker of je directe leidinggevende.
 • Bij sommige functies hoort ook een assessment center, en een kennismaking met het hoger management.
 • Als je slaagt met vlag en wimpel, ligt jouw contract klaar.

Solliciteer je voor een functie in ons Customer Contact Center of in onze Service Centers?

 • Ons inhouse uitzendkantoor verzorgt jouw eerste screening.
 • Daarna wacht een gesprek met je directe leidinggevende.
 • En tot slot, wie weet, die job waarop je je zinnen zette.


Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Solliciteerde je via deze website? Dan krijg je altijd een bevestigingsmail op het mailadres dat je achterliet bij je kandidatuur.

Maar … misschien belandt die mail niet in je inbox.

Want sommige mailprogramma’s (Outlook bijvoorbeeld) sturen e-mails van onbekende afzenders meteen naar een aparte map, zoals Ongewenste mail.

Check dus al je mappen voor inkomende e-mails. Dat doe je overigens best zo snel mogelijk, want ongewenste mails worden doorgaans na ongeveer 5 dagen automatisch verwijderd.Hoe helpt Carglass® me om mezelf verder te ontwikkelen?

Carglass® investeert in de groei van al haar medewerkers. Jezelf ontpoppen tot expert in je vakgebied? Of je people skills bijscherpen en je eigen team leiden? Je collega’s en leidinggevenden, en een uitgebreid opleidingsprogramma, helpen je om je ambities te realiseren.

Je krijgt meteen heel wat opleidingen bij de start van je nieuwe job. En ook als je op kruissnelheid bent, blijf je volop bijleren en je persoonlijk ontwikkelen.Moet ik via de website solliciteren? Of kan het ook op een andere manier?

Je kan alleen solliciteren via deze jobsite. Heb je vragen over een vacature? Mail dan recruitment@carglass.be of spreek de contactpersoon bij de vacature aan. Zo krijg je spoedig antwoord.Ik wil graag spontaan solliciteren. Hoe doe ik dat?

Zie je een job bij Carglass® wel zitten, maar wacht je nog op de juiste vacature? Registreer je dan op de Carglass Careers website via volgende link: https://belron.wd3.myworkdayjobs.com/Carglass_Careers en klik vervolgens op “Spontane Sollicitatie” – knop rechtsboven op de Careers page. Vul vervolgens de nodige gegevens in en laad je cv op. Vergeet op het einde niet op “Gereed” te drukken. Van zodra er een vacature overeenkomt met je profiel, nemen we contact op.Waar vind ik meer info over een specifieke vacature?

Wil je graag meer details over een vacature? Of is er iets niet volledig duidelijk? Stuur dan zeker een mailtje naar recruitment@carglass.be. Of leg je vraag voor aan de contactpersoon bij je vacature. Je krijgt dan snel antwoord.Hoe kan ik solliciteren voor een stageplaats?

Op zoek naar een stageplaats in een boeiende, uitdagende werkomgeving? Dan verwelkomen we je graag in de Carglass® familie. Voor ons ben jij als stagiair een volwaardig teamlid – ook al is het tijdelijk.

Hoe ga je te werk? Stuur een mailtje naar recruitment@carglass.be en stop er zeker deze gegevens en documenten bij:

 • je cv en motivatiebrief
 • de periode waarin je stage wilt lopen
 • wat je precies bij ons wil leren

Wij behandelen je aanvraag. Overtuig je ons? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Daarna kom je snel te weten of je stageplek binnen is.Hoe kan ik solliciteren voor een studentenjob?

Een centje bijverdienen met een studentenjob bij Carglass®? Uitstekend idee!

Solliciteren doe je zo: stuur een mailje naar inhouse@carglass.be, voeg je cv toe en vermeld je naam en de periode waarin je als jobstudent aan de slag wilt gaan (minimum 4 weken). Ons inhouse uitzendkantoor bekijkt je aanvraag en houdt je op de hoogte. Succes!

sluiten
Andere afbeelding