0:00 / 0:00

Magazijnmedewerker Vaste Nacht

Logistieke vacature regio BilzenEen afwisselende job dichtbij huis in een fijne werksfeer

Meer dan 300 logistieke vacatures in Limburg. Waarom kies je toch best voor onze vacature van magazijnmedewerker bij Carglass? Lees het hier!

Ja, ik solliciteer
Meer informatie

Jouw profiel

 • Aangezien de opleiding voor onze magazijnmedewerkers in de vaste nacht heel intensief is, zoeken we naar mensen met al een eerste werkervaring in ofwel de logistieke sector, ofwel in de vaste nacht. Heb je in beiden al ervaring opgedaan? Dan heb je zeker een streepje voor!
 • Onderschat zeker de impact van het werken in de nacht op je privé leven niet. Je zal werken tussen 22u en 6u, waardoor je normale ritme zal omdraaien. Onze ideale kandidaat is zich hier heel goed van bewust. Het is belangrijk dat je overdag vlot kan slapen, en je ritme s’ nachts kan vinden. Ultieme voordeel: een goede work-life balans door de week!
 • De werkweek in de nacht start binnen Carglass op zondagavond om 22u. Dit heeft als voordeel dat jouw weekend start op vrijdagochtend om 6u.
 • Fysiek werk is voor jou geen probleem. Je werkt dag in en dag uit met autoruiten, en de job van magazijnmedewerker is erg manueel werken, onderschat deze combinatie zeker niet! De schouder work-out krijg je er zomaar bij.
 • Iemand die positief ingesteld is, met de glimlach komt werken en wil bijdragen aan een fijne, positieve groepssfeer!

Jobomschrijving

Als magazijnmedewerker in de vaste nacht help je mee om diverse landen uit de Carglass groep te voorzien van autoruiten. Je werkt actief mee aan de logistieke activiteiten en maakt zo mee het verschil voor onze klanten doorheen de hele wereld. Onze magazijnmedewerkers in de vaste nacht hebben een gevariëerd takenpakket en zijn over verschillende afdelingen inzetbaar, verspreid over de afdelingen Returns, Inbound en Outbound. Dit heeft als voordeel dat je heel wat afwisseling hebt in je taken!

Samen met je collega’s zorg je dat de ruiten die geleverd worden de juiste plaats vinden in het magazijn. Ook ben je er mee verantwoordelijk voor dat de ruiten die besteld zijn, correct en tijdig gepickt worden. Dit alles registreer je zorgvuldig in ons magazijnsysteem.

Je draagt bij aan een veilige, kwaliteitsgerichte en duurzame werkomgeving volgens de richtlijnen van de organisatie.

Dit mag je verwachten

 • Wij investeren in jou! Vanaf dag één word je ondergedompeld in een opleidingstraject onder de vleugels van een van onze eigen Carglass trainers. Hij gaat uitgebreid zijn tijd nemen om jou op je gemak te stellen en je de kneepjes van de job aan te leren
 • Carglass staat voor stabiliteit én zekerheid. Niet onbelangrijk in deze moeilijke tijden, toch?
 • Ons magazijn is centraal gelegen in Bilzen. Geen urenlange files elke dag, én geen torenhoge rekening aan de naftpomp!
 • Werken bij Carglass betekent 'work hard play hard'. Onze mensen werken elke dag keihard om onze filialen te voorzien van autoruiten en toebehoren. Altijd met de glimlach, met respect voor elkaar, als één grote familie
 • Autoruiten zijn zeker niet het meest lichte product. Weer een duur fitness abonnement uitgespaard
 • Goede balans werk-privé. De kinderen helpen klaarmaken tijdens de drukke ochtend routine, gaan afhalen na school, naar de winkel gaan net voor de avondspits,... allemaal mogelijk wanneer je in de vaste nachtdienst werkt
 • Moest je, ongelofelijk maar waar, toch nog niet volledig overtuigd zijn dat dit dé vacature is voor jou, dan kan ons loonpakket jou misschien wel over de streep trekken. Wij bieden jou een mooi uurloon aan, inclusief ploegenpremie en een mooie waaier aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een collectieve bonus, mogelijkheid tot vast contract , anciënniteitspremie, én 32 vakantiedagen

Werken bij Carglass® da's...

 • werken in een gezond bedrijf met een positieve werksfeer
 • open communiceren met je collega’s en leidinggevenden
 • kansen grijpen om door te groeien
 • De beste werkplaats waar je ooit zal werken!
 • Een hecht team dat jou met open armen zal ontvangen
Ja, ik solliciteer

Het proces

Image Solliciteer

1Solliciteer

Image Eerste gesprek

2Eerste gesprek

Image Tweede gesprek

3Tweede gesprek

Image Een rondleiding met een Carglass collega

4Een rondleiding met een Carglass collega

Hoor je 't graag van onze collega's?

Dat begrijpen we helemaal. Daarom staat Jurgen klaar om al jouw vragen over de job en Carglass® te beantwoorden. Zo hoor je het meteen uit eerste én goede bron.

Image Een rondleiding met een Carglass collega
Ik help je
graag verder!
sluiten
Andere afbeelding