0:00 / 0:00

IT System Engineer

Bilzen, 3 dagen per week thuiswerk mogelijkAls System Engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze IT-Infrastructuur en geeft je 3e lijns ondersteuning aan het Service Desk team. Zin om je steentje bij te dragen in deze uitdagende functie? Aarzel niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Opleiding & Ervaring

Je behaalde een bachelor of masterdiploma in IT en je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Je beschikt over een zeer goede kennis van windows cliënt, server systemen en virtualisatie. Kennis en ervaring met Office 365 en Azure is een pluspunt.

Je hoeft geen security expert te zijn maar je hebt voldoende basiskennis rond security om jouw taken met een hoge veiligheidsstandaard op te leveren.

Continue verbeteren

Je berust niet en zet je tanden in moeilijke en complexe vraagstukken zodat de stabiliteit en de performantie van onze IT-infrastructuur verbetert. Je houdt van afwisseling in je job en bent multifunctioneel waarbij je over een brede generalistische kijk beschikt op het vlak van IT-infrastructuur.

Samenwerken en communiceren

Maar je kan autonoom werken en bouwt een efficiënt netwerk op van interne collega’s en externe partners voor een optimale samenwerking. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet, je kan dus zowel communiceren met technische experten, operationele managers als met eindgebruikers.

Je bent een enthousiast persoon die klantgericht, flexibel en proactief werkt.

Als Carglass medewerker draag je bij tot een veilige, kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke werkomgeving binnen je eigen verantwoordelijkheden en volg je de nodige richtlijnen die hierover zijn opgesteld binnen de organisatie.

Job

Beheer IT- Infrastructuur

Je staat in voor het dagelijks beheer en onderhoud van onze IT-Infrastructuur. Je staat in Daarnaast zorg je voor de continue verbetering van deze infrastructuur in lijn met de IT-strategie en dit zowel op vlak van prestaties als op budgettair vlak. Dit betekent dat je zoekt naar oplossingen en opportuniteiten om onze interne klanten de beste service te geven.

3e lijns support

Je ondersteunt de Service Desk met het oplossen van incidenten in de 3e lijn op het vlak van server-, cloud en netwerk infrastructuur. Je coördineert hierbij richting IT-partners, IT-management en Service Desk. Na afloop van het incident zorg je voor een Root Cause Analyse en formuleer je adviezen om de problemen structureel aan te pakken.

Project lead

Je voert bescheiden projecten uit die een impact hebben op de IT-infrasturctuur. Deze projecten kunnen gedreven worden vanuit IT of vanuit de noden van de business. Je werkt samen met de belangrijke stakeholders van het project en zorgt ervoor dat deze projecten binnen budget en timing lopen.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een succesvol stabiel bedrijf. Je bent een belangrijke schakel in ons IT-team van 16 medewerkers maar maakt ook deel uit van een grote internationale groep.

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij.

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extralegale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding, Flexible Benefits Plan, …


Functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze IT-Infrastructuur.
  • Je zorgt voor de vernieuwing en ontwikkeling van onze IT-infrastructuur. Zo werk je mee aan het creëren van een toekomstvisie, om de effectiviteit van de business te verhogen. Je krijgt hierbij de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een technische IT-architectuur in lijn met de IT-strategie.
  • Je geeft 3e lijns ondersteuning aan het Service Desk team. Je bent eventueel bereid om mee te draaien in ons 24/7 stand-by team.
  • Je bent de technische lead in projecten met betrekking tot infrastructuur. Op deze manier zorg je voor de juiste infrastructuur voor de gevonden IT-oplossingen.
  • Je rapporteert aan de IT System Manager.

Profiel

  • Je behaalde bij voorkeur een bachelor of masterdiploma in IT en je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je hebt een zeer goede kennis van windows cliënt, serversystemen en virtualisatie. Kennis en ervaring met Office 365 en Azure is een pluspunt.
  • Je houdt van afwisseling in je job en je trekt IT-projecten die de stabiliteit en de performantie ten goede komen. Je bent multifunctioneel waarbij je eerder over een goede generalistische kijk beschikt op het vlak van IT-infrastructuur, dan een specialistische kijk.
  • Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne collega’s en externe partners. Maar je kan eveneens autonoom werken.
  • Daarnaast ben je een enthousiast persoon die zeer klantgericht en proactief werkt met de nodige analytische skills. Bovendien ben je ook flexibel ingesteld en kan je communiceren met mensen van verschillende niveaus.


Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding