0:00 / 0:00

Management Assistant Supply chain M/V

Bilzen 2 à 3 dagen/ week in combinatie met Telewerk



Een afwisselende job dichtbij huis in een fijne werksfeer

Als Management Assistant van de logistic Director en het managementteam vorm jij een tandem met hen. Krijg jij energie van activiteiten te coördineren, van creatieve presentaties te maken, agendabeheer en van alles tot in de puntjes te regelen?

Hartelijk dank voor je sollicitatie!

Tof dat je deel wilt uitmaken van de Carglass® familie.

Je stopt heel wat tijd en energie in je sollicitatie. Daarom bezorgen we je feedback na elke stap in het proces. Check je mailbox voor de bevestiging van je kandidatuur. En lees meer over de volgende stap.

Veel succes!
Ai, een barstje in je gegevens! Heb je zeker alle verplichte velden ingevuld?
Even checken, en opnieuw proberen.

Solliciteer nu!


  • Max. bestandsgrootte 20MB
Meer informatie

Jouw profiel

Discrete, betrouwbare en servicegerichte tandem

Plannen, organiseren, opvolgen, controleren, toveren een lach op je gezicht. Je werkt zeer nauwkeurig, gaat diplomatisch te werk en bent een betrouwbare, administratieve ondersteuning voor je director.

Creatief en communicatief en meertalig N/F/E

Je beschikt over een bachelor of masterdiploma, minstens 5 jaar ervaring in een ondersteunende functie of als Management Assistant. bij voorkeur heb je al enige feeling met een logistieke omgeving. Je bent een communicatietalent, zowel mondeling als schriftelijk, en dit in het Nederlands, Engels en Frans. Daarnaast ben je zeer gedreven in MS Office (vooral powerpoint, Outlook, Teams en Sharepoint ). Indien nodig, kan je op je strepen staan.  

Ervaren stressbestendige coördinator

Je bent een ervaren coördinator en je blinkt uit in organisatietalent en in het prioriteren van taken,  ook onder hoge werkdruk

Een discrete teamplayer, met een hart voor de maatschappij

Hoewel je perfect zelfstandig kan werken, geniet je er ook van om samen te werken met collega’s, partners, … om tot een mooi resultaat te komen. Je voelt je thuis in onze Carglass-familie, en hecht waarde aan wat we vanuit Carglass kunnen teruggeven aan de maatschappij rondom ons.

Jobomschrijving

Agendabeheer & Coördinatie

Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer van de Logistic director North Europe en 4 leden van het management. Dit wil zeggen dat je afspraken inplant, ondersteunt in het goede verloop van meetings, etc. Je bepaalt de prioriteiten, rekening houdend met de bijhorende deadlines van de director/managers. Je maakt hierbij de nodige verslagen op en volgt concrete vervolgacties op. Ook facturatie, archivering, algemene correspondentie en digitaal klassement neem je voor jouw rekening. Je neemt als het ware deze zorgen uit handen van de director, en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Communicatie 

Je garandeert de continue interne communicatiestroom binnen EDC en stelt allerhande teksten en communicaties op.

Organisatie events

Je organiseert zelfstandig meetings, events zowel intern als extern, vanaf het voorbereidingstraject tot de coördinatie ter plaatse. Je zoekt naar geschikte locaties, maakt prijsafspraken, regelt de catering en transport etc.

Opmaken van presentaties en vertalingen

Je krijgt energie van inhoudelijk duidelijke en visueel mooie presentaties te maken.  

Dit mag je verwachten

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep. 

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding

Werken bij Carglass® da's...

  • werken in een gezond bedrijf met een positieve werksfeer
  • open communiceren met je collega’s en leidinggevenden
  • kansen grijpen om door te groeien
  • De beste werkplaats waar je ooit zal werken!
  • Een hecht team dat jou met open armen zal ontvangen
Solliciteer nu

Het proces

1Solliciteer

2Eerste gesprek

3Tweede gesprek

4Een rondleiding met een Carglass collega

Hoor je 't graag van onze collega's?

Dat begrijpen we helemaal. Daarom staat Ian klaar om al jouw vragen over de job en Carglass® te beantwoorden. Zo hoor je het meteen uit eerste én goede bron.

Ik help je
graag verder!
Laat je gegevens achter
sluiten
Andere afbeelding