0:00 / 0:00

Digital Marketing Manager M/V

HasseltJe bepaalt de digitale strategie en samen met je team hou je alle digitale kanalen, projecten & campagnes in de lucht. Hierbij werk je samen met interne en externe partners. Ben jij een Digitale Marketing duizendpoot? Aarzel dan niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Ervaren Digitale Marketing Manager

Je hebt minstens 5  jaar ervaring als Digitale Marketing Manager. Je voelt je als een vis in het water bij het opzetten van de digitale strategie en het leiden van projecten met betrekking tot e-business, social media, digital consumer producten, ….. Je bent vertrouwd met Google Analytics, Adwords, SEO, SEA, CRO, marketing automation, web optimalisaties, …

Peoplemanager

Mensen coördineren doe je met je ogen dicht en met je handen in je zakken. Je haalt het beste in de mensen naar boven. Samenwerkingen met mensen van binnen en buiten het bedrijf lopen altijd van een leien dakje. Bovendien ben je een communicatietalent in het Nederlands, Frans en Engels.

Trendspotter

Je volgt de laatste nieuwe trends op van digitale marketing en je hebt voeling met IT en ook de nodige samenwerkingservaring.

Job

Strategie, Reporting & Budget Management

Samen met het team en de partners, houd je het zicht op de toekomst. Je kent de nieuwe trends reeds voor ze trendy zijn. Je bespreekt “best practices” met internationale Carglass -collega’s op regelmatige basis. Je kan alle inzichten opzetten in een roadmap en strategie voor de komende kwartalen en jaren en kan deze flexibel aanpassen indien nodig. Je maakt de vertaalslag  van strategie naar doelgerichte KPI’s voor je team en partners.

Je houdt de digitale KPI’s nauwgezet in het oog en kan ten alle tijden rapporteren hoe het digitale kanaal ervoor staat. Je kan dit ook presenteren en verdedigen intern en extern.

Je zet de digitale strategie om in een budgetaanvraag en business cases. Je staat in voor het opvolgen van het budget in actuals & forecast.

Team & Partner Management

Je leidt een team van digitale experten zoals Performance Marketeer, CRO- Marketeer , Email Marketeer, … Je volgt hun werk dagelijks mee op, je inspireert en coördineert. Je spoort het team aan om het beste van zichzelf te geven en haalt hun kwaliteiten naar boven.

Daarnaast zorg je voor een goede relatie met de digitale (externe) partners. Je selecteert ze, zet de krijtlijnen uit en volgt de status van hun werk op. Je coördineert de samenwerking zodat iedereen naar dezelfde doelstellingen toe werkt.

Project Management

Je leidt  grotere (web)projecten in goede banen  van concept tot uitwerking en nabeschouwing. Een business case (incl. ROI) opmaken lukt je. Je betrekt de nodige stakeholders intern om het project binnen het bedrijf op de kaart te zetten. Je zorgt voor de functionele uitschrijving, kan mee testen en evalueren of het project succesvol is. Het bedrijf, betrokken partijen of je (eind)klant staan voor jou steeds op de eerste plaats. Externe partijen kunnen je bijstaan om deze projecten tot een goed einde te brengen.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, Incentive, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week, …


Digital Marketing Manager

Samen met het team en de partners, houd je het zicht op de toekomst. Je kan alle inzichten opzetten in een roadmap en strategie voor de komende kwartalen en jaren en kan deze flexibel aanpassen indien nodig. Je maakt de vertaalslag van strategie naar doelgerichte KPI’s voor je team en partners.

Je zet de digitale strategie om in een budgetaanvraag en business cases. Je staat in voor het opvolgen van het budget in actuals & forecast.

Als Digital Marketing Manager hou je samen met je team eveneens verschillende projecten in de lucht. Je rondt ze op tijd af en brengt verslag uit aan de Marketing Communications Manager. Tijdens je job ben je steeds alert: zo hou je de werkkwaliteit van je team op het hoogste peil. Samenwerken met mensen buiten het bedrijf? Samenwerken met internationale collega’s? Een fluitje van een cent dankzij jouw communicatieskills.

Dit ben jij

Je voelt je als een vis in het water als Digital Marketing Manager – je hebt er dan ook minstens vijf jaar ervaring mee.

Mensen coördineren? Dat doe je met je ogen dicht en je handen in je zakken.

Als er iemand kaas heeft gegeten van digital, dan ben jij het wel. Je bent ervaren in digital marketing en e-business, digital consumer-producten en social media. En dus coördineer je vlotjes Digital Marketing-experts, Google Analytics-specialisten, Project Leads, webmasters en e-businessdeskundigen.

Je vliegt hoog genoeg om de status van elk project op elk moment te kennen. En laag genoeg om de dagelijkse organisatie, planning en opvolging in goede banen te leiden.

Het bedrijf, de betrokken partijen en de (eind)klant staan voor jou altijd op de eerste plaats. Daarom spoor je je team aan om het beste van zichzelf te geven.

IT? Dat zijn voor jou geen twee letters uit het alfabet, maar iets waarmee je de nodige voeling en samenwerkingservaring hebt.

Je kent de nieuwste trends al voor ze een trend worden. Jouw stokpaardjes?

o       e-business

o       Google Analytics en AdWords

o       marketing-automation

o       conversieoptimalisatie

o       web

o       digital project management

Je vrienden zijn jaloers op je communicatietalent. Nederlands, Frans en Engels? Jij draait er je hand niet voor om.

Je staat bekend als een ‘people person’: samenwerkingen binnen én buiten het bedrijf lopen altijd van een leien dakje.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding