0:00 / 0:00

Technisch-Commercieel Medewerker M/V

Regio Vlaams-Brabant & LimburgHeb jij een commerciële feeling? Ben je vlot in de omgang en werk je graag zelfstandig? In deze technisch-commerciële functie bezoek je bestaande klanten en prospecten in het KMO-segment Fleet&Truck en herstel je sterretjes ter plaatse bij de klant.

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Ervaring in het delighten van klanten

Je beschikt over minstens 3 jaar ervaring in een technisch – commerciële functie in een B2B omgeving waarbij lange termijn relaties met klanten centraal staan (Telecom, Immobiliën, Verzekeringen, ...). Je houdt van verkopen en het delighten van klanten. Je gelooft in advisering en verkoop, gekoppeld aan integriteit en lange termijn relaties met je klanten.

Georganiseerd, zelfstandig en hands-on

Je beheert je eigen agenda maar houdt rekening met de wensen van klant. Je stelt je flexibel op om afspraken in te plannen, af en toe ook op zaterdag, en om verplaatsingen te maken. Je neemt initiatieven en hebt een “getting things done” mentaliteit. Je verzorgt je eigen administratie.

Positief, Enthousiast en Communicatief sterk persoon

Je vrienden en collega’s kennen je als een positief, enthousiast persoon die ervoor gaat. Je bent vlot in de omgang en je spreekt naast het Nederlands een aardig mondje Frans.  

Job

Onderhouden en versterken van commerciële relaties

Je legt commerciële bezoeken af bij bestaande klanten in het regionale Fleet- & Truck segment voor het inplannen van ruitherstellingen en -vervangingen. Je voert gerichte prospecties uit met het oog op het verkopen van B2B dienstenpakket en dit vanuit onze filosofie om de klantenverwachtingen te overtreffen.

Organiseren van wagenparkinspecties en herstellingen

Je plant wagenparkinspecties in met de klant en voert deze inspecties uit op het afgesproken tijdstip. Bij glasschade herstel je de eventuele sterren ter plaatse bij de klant. Ruitvervangingen organiseer je in samenspraak met onze service centers in je regio.

Administratie

Je rapporteert dagelijks aan je Sales Consultant met wie je nauw samenwerkt. Je maakt je werkbonnen op en registreert je bezoeken in het CRM systeem. Je agenda beheer je zelfstandig.  Je werkt ook mee aan kleine projecten in het Sales Team.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. bedrijfswagen, GSM, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, …


Je onderhoudt en versterkt de commerciële relaties met klanten in het regionale KMO - segment Fleet en Truck door gerichte prospecties uit te voeren,  het verkopen van ons B2B dienstenpakket voor vlootbeheerders en dit vanuit onze filosofie om de klantenverwachtingen te overtreffen.  Na verkoop sta je ook in voor het organiseren van de verkochte wagenparkinspecties (preventieve controles op ruitschade) en de uitvoering van de repairs (herstellingen van ruitschade). Je werkt hiervoor nauw samen met de Sales Consultant van jouw regio, aan wie je ook dagelijks rapporteert of met één van je Technisch -commerciële Medewerkers collega’s als het over nationale klanten gaat.

Taken:
-        Je prospecteert nieuwe klanten met het oog op het verkopen van wagenparkinspecties. Je bereidt je bezoeken voor en laat  offertes opstellen. Je gesprekspartners zijn de zaakvoerders, fleetmanagers of aankopers.
-        Je legt commerciële bezoeken af bij bestaande klanten in het regionale Fleet- & Truck segment. Je plant herstellingen en ruitvervangingen in in samenspraak met onze service centers in je regio.
-        Je voert wagenparkinspecties uit en herstelt de eventuele sterren ter plaatse bij de klant.
-        Je maakt werkbonnen op en registreert je bezoeken in het CRM systeem. Je beheert je agenda zelfstandig.
-        Je overlegt op regelmatige basis met je collega Sales Consultant en enkele keren per jaar neem je deel aan de nationale sales teammeetings.
-        Je werkt ook mee aan kleine projecten in het team of teamoverschrijdend.
-        Je bent mobiel in de regio en bereid om je af en toe te verplaatsen naar het hoofdkantoor , gelegen in Hasselt.


Profiel
-        Je beschikt over minstens 3 jaar ervaring in een technisch – commerciële functie in een B2B omgeving waarbij lange termijn relaties met klanten centraal staan (Telecom, Immobiliën, Verzekeringen, ...)
-        Je blinkt uit in het delighten van klanten en houdt van verkopen. Je gelooft in advisering en verkoop, gekoppeld aan integriteit en lange termijn relaties met je klanten.
-        Je spreekt naast het Nederlands ook een behoorlijk mondje Frans.
-        Je bent georganiseerd en werkt zelfstandig en neemt initatief.
-        Je verzorgt je administratie en hebt een basiskennis van Word en Excel
-        Je hebt een “hands-on” – “getting things done” mentaliteit.
-        Tenslotte ben je flexibel zowel qua uren als qua verplaatsingen. Je brengt veel tijd door in de wagen en werkt regelmatig op zaterdag (indien de klant dit wenst).
-        Je woont bij voorkeur in de regio Vlaams-Brabant - LimburgVacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding