0:00 / 0:00

Facility Coordinator M/V

BelgiëWerk je graag mee aan een CO² neutraal  energiebeleid?  Krijg jij een positieve boost van het coördineren van facility projecten en vind je het leuk om op verschillende projecten actief te zijn? Aarzel niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Technische opleiding

Je behaalde een bachelor diploma bij voorkeur in een technische richting en je hebt een passie om alternatieve energiebronnen te onderzoeken om zo tot een CO2 neutrale werkomgeving te komen.

Daarnaast heb je minstens 3 à 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie en je hebt de nodige affiniteit met technische aspecten van facility management (HVAC, Elektriciteit, sanitair…).

Oplossingsgerichte Project Coördinator

Plannen, organiseren, opvolgen, controleren toveren een lach op je gezicht. Je weet van aanpakken en je kunt zelfstandig werken en de juiste beslissingen nemen.

Samenwerken en enthousiast communiceren

Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne collega’s en externe partners. Indien nodig, kan je op je strepen staan.

Je bent een natuurlijk communicatietalent in het Nederlands & Frans.

Klantgericht, leergierig en flexibel (vooral in verplaatsingen)

Job

CO² neutraal energiebeleid

Je denkt mee na over ons CO² neutraal energiebeleid en waar we als bedrijf accenten kunnen leggen. Hiervoor evalueer je de technische installaties op hun energieverbruik en analyseer je alternatieve energiebronnen . Samen met een werkgroep, draag je hiermee bij om onze doelstellingen te bereiken om een CO² neutrale uitstoot de komen.

Projectcoördinatie

Je plant de herstellings- en verbouwingsprojecten in op een efficiënte manier samen met externe architecten, leveranciers en stemt dit af met  verschillende interne afdelingen ( Preventie & Milieu, IT, Marketing, …). Je volgt de werkzaamheden nauwkeurig op, controleert de werken op de afgesproken kwaliteit en planning en bewaakt de veiligheid en operationele werking van onze filialen.

Facility Coördinatie

Als Facility Coördinator coördineer je alle facility activiteiten die betrekking hebben op technische aspecten ( elektriciteit, HVAC , alarm, …  ) binnen ons filialennetwerk in België en Luxemburg. Je volgt de samenwerking met alle betrokken  leveranciers op  inzake onderhoud, energie en technische installaties. Je evalueert de afspraken en onderhandelt over de Service Level Agreements.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf

Dat  deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

 

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

 

Samenwerken met spirit, drive, trots en plezier … dat zijn wij

 

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. Bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, telewerk, ...

20 wettelijke vakantiedagen + 12 ADV dagen + wettelijke feestdagen


Facility Coördinator

Werk je graag mee aan een CO² neutraal  energiebeleid?  Krijg jij een positieve boost van het coördineren van facility projecten en vind je het leuk om op verschillende projecten actief te zijn? Aarzel niet en solliciteer!

Functie

Als Facility Coördinator werk je actief mee aan een CO² neutraal energiebeleid. Daarnaast coördineer je alle technische facility activiteiten (onderhoud, technische installaties, …  ) en projecten (opfrissing- en verbouwingswerken) binnen ons filialennetwerk in België en Groot Hertogdom Luxemburg. Dit betekent dat je de nodige afspraken maakt en onderhandelingen voert met leveranciers en partners, projectplanningen opmaakt en opvolgt, onderhoudswerken inplant en controleert. Je rapporteert hierbij aan de facility manager.

Taken:

* Je hebt een passie om alternatieve energiebronnen te onderzoeken en draagt actief bij om onze doelstellingen te bereiken om tot een CO2 neutrale uitstoot te komen.
* Je coördineert opfrissings- en verbouwswerken in onze filialen en zorgt ervoor dat deze state of the art blijven . Hierin word je bijgestaan door externe architecten en stem je dit af met interne afdelingen (Preventie & Milieu, IT, Marketing, …). Je voert controles uit op de voornaamste, uitgevoerde werken en herstellingen inzake infrastructuur in onze filialen (bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties, poorten, etc).
* Je volgt de samenwerking met alle betrokken  leveranciers op  inzake onderhoud en energie. Samen met je leveranciers evalueer je de afspraken en onderhandel je over nieuwe SLA’s. Je vergelijkt leveranciers en nieuwe leveranciers en je formuleert voorstellen om tot een optimale prijs/kwaliteit verhouding te komen.
* Daarnaast plan je pro-actief de uitvoering in van de onderhoudscontracten van onze filialen zonder dat de operationele werking van het filiaal  en de veiligheid van de medewerkers in het gedrang komt.
* Tot slot toets je regelmatig de noden en prioriteiten af met de regiomanagers, zorg je ervoor dat alles up to date blijft in onze facility software Planon.

Profiel

* Je behaalde een bachelor diploma, bij voorkeur in een technische richting  en je hebt een passie voor alternatieve energiebronnen te onderzoeken. Je hebt minstens 3 à 5  jaar ervaring en enige affiniteit met de technische aspecten van Facility Management (HVAC, elektriciteit, energie, …).
* Je bent een oplossingsgerichte Project Coördinator met het oog op resultaat en efficiënte planningen. Je weet van aanpakken en kan zelfstandig werken.
* Je collega’s kennen je als een communicatief en assertief persoon, met de nodige aandacht voor je klant. Daarnaast  hou je van de nodige afwisseling en je bent flexibel inzake verplaatsingen in het ganse land en GH Luxemburg. Bijgevolg kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans en dit zowel mondeling als schriftelijk.
* Tot slot beschik je over een goede kennis van Excel en is ervaring met de planningstool Planon is een extra troef.
Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding