0:00 / 0:00

IT System Engineer M/V

HasseltVerdiep je je als IT’er graag in de noden van de business? Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze IT -Infrastructuur.  Zin om je steentje bij te dragen in deze belangrijke functie? Aarzel niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Opleiding & Ervaring

Je behaalde bij voorkeur een bachelor of masterdiploma in IT en je hebt minstens 3 à 5  jaar ervaring  in een gelijkaardige functie.

Je hebt een zeer goede kennis van windows cliënt, serversystemen en virtualisatie. Kennis en ervaring met Office 365 en Azure is een pluspunt.

Project Coördinator

Je houdt van afwisseling in je job en je trekt IT projecten die de stabiliteit en de performantie ten goede komen. Je bent multifunctioneel waarbij je eerder over een goede generalistische kijk beschikt  op het vlak van IT infrastructuur, dan een specialistische kijk.

Samenwerken en enthousiast communiceren

Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne collega’s en externe partners. Maar je kan eveneens autonoom werken.

Daarnaast ben je een enthousiast persoon die zeer klantgericht en pro-actief werkt met de nodige analytische skills. Bovendien ben je ook flexibel ingesteld en kan je communiceren met mensen van verschillende niveau’s.

Job

Beheer IT- Infrastructuur

Als Senior System Engineer sta je in voor het dagelijks beheer van onze IT -Infrastructuur. Dit betekent dat je zoekt naar oplossingen en opportuniteiten om onze interne klanten de beste service te geven. Je staat in voor de ontwikkeling en de vernieuwing van deze infrastructuur in lijn met de IT strategie.

Project Management

Je beheert je eigen IT projecten m.b.t. IT infrastructuur (netwerken, systemen, security, …) en zorgt ervoor dat deze binnen budget en timing lopen. Je bent de technische lead van het project.

2nd Line Service Desk

Tenslotte ondersteun je de Service Desk met problemen die niet opgelost kunnen worden of geef je advies of iets al dan niet mogelijk is. Je stapt, samen met je collega’s, mee in de IT wachtdienst  (ongeveer 1x om de 6 weken) om het continue gebruik van de IT-systemen te garanderen.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding, ...


Senior System Engineer

Verdiep je je als IT’er graag in de noden van de business op het vlak van infrastructuur? Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze IT -Infrastructuur en ben je de technische lead van IT projecten infrastructuur. 

Functie

·        Als IT Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de technische IT-infrastructuur. Aansluitend neem je deel aan de vernieuwing en ontwikkeling van deze infrastructuur. Zo werk je mee aan het creëren van een toekomstvisie, om de effectiviteit van de business te verhogen. Je krijgt hierbij de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een technische IT-architectuur in lijn met de IT-strategie.

·        Je bent de technische lead in IT projecten m.b.t. infrastructuur.  Op deze manier zorg je voor de juiste infrastructuur voor de gevonden IT-oplossingen.

·        Tenslotte ondersteun je de servicedesk met problemen die niet opgelost kunnen. Zo niet escaleer je verder intern of extern. Je stapt mee in de IT wachtdienst, samen met je collega’s,  om het continue gebruik van de IT-systemen te garanderen.

·        Je rapporteert aan de IT System Manager.

Profiel

·        Je behaalde bij voorkeur een bachelor of masterdiploma in IT en je hebt minstens 3 à 5  jaar ervaring  in een gelijkaardige functie.

·        Je hebt een zeer goede kennis van windows cliënt, serversystemen en virtualisatie. Kennis en ervaring met Office 365 en Azure is een pluspunt.

·        Je houdt van afwisseling in je job en je trekt IT projecten die de stabiliteit en de performantie ten goede komen. Je bent multifunctioneel waarbij je eerder over een goede generalistische kijk beschikt  op het vlak van IT infrastructuur, dan een specialistische kijk.

·        Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne collega’s en externe partners. Maar je kan eveneens autonoom werken.

·        Daarnaast ben je een enthousiast persoon die zeer klantgericht en pro-actief werkt met de nodige analytische skills. Bovendien ben je ook flexibel ingesteld en kan je communiceren met mensen van verschillende niveau’s.

 

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding, ...)Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding