0:00 / 0:00

Fleet & Mobility Coördinator

HasseltAls Fleet & Mobility Coördinator beheer je ons wagenpark van bedrijfs- en vervangwagens van A tot Z.  Bijkomend beheers je de verdeling van de vervangwagens over de filialen en leid je optimalisatieprojecten met betrekking tot fleetbeheer.

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Eerste gelijkaardige ervaring  

Je behaalde een bachelor diploma en hebt  minstens 2  jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Analytische en initiatief nemen

Je vrienden kennen je als een flexibele teamplayer met analytische vaardigheden die graag initiatief neemt.

Communicatief en georganiseerd

Je bent een georganiseerd persoon die een efficiënte samenwerking kan opbouwen met interne collega’s en externe partners waarbij je je vlot kan uitdrukken in het  Nederlands & Frans.

Job

Administratief beheer Fleet

Dit houdt o.a. in het inschrijven van de voertuigen, verzekeringen verzorgen, opvolgen en verlengen contracten, facturatie checken, controleren fuelverbruik, verzorgen van briefwisseling met bestuurders, …. Hierbij hoort ook het up-to-date houden van onze fleetsystemen.

Optimaal verdelen van vervangwagens

Je beheert de verdeling van de vervangwagens over de filialen naargelang de behoeften en zorgt er op die manier voor dat  de wagens optimaal worden ingezet.

Rapporteren , Analyseren, Actiepunten

Je maakt rapporten op met betrekking tot het fleetbeheer (ongevallen, fuelverbruik, …), analyseert deze en hieruit stel je actiepunten op die je implementeert.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, ADV dagen,…


In deze functie  ben je verantwoordelijk voor het operationeel optimaal functioneren van ons wagenpark, zowel bedrijfswagens als vervangvoertuigen voor klanten. Je rapporteert aan de Audit & Vehicle Manager.

Functie
Als Fleet Coördinator beheer je ons wagenpark van bedrijfs- en vervangwagens van A tot Z.  Bijkomend beheer je de verdeling van de vervangwagens over de filialen en leid je optimalisatieprojecten met betrekking tot fleetbeheer.

Taken:

 • Verantwoordelijk voor het administratief beheer van het wagenpark. Dit houdt o.a. in het inschrijven van de voertuigen, verzekeringen verzorgen, opvolgen einde contracten, verlengen contracten, facturatie checken, boetes opvolgen, controleren fuelverbruik, verzorgen van briefwisseling met bestuurders, …. Hierbij hoort ook het up-to-date houden van onze fleetsystemen zodat we steeds over de correcte info beschikken.
 • Beheer van de verdeling van de vervangvoertuigen over de filialen zodat deze wagens op een rendabele manier worden ingezet.
  Rapporten opmaken met betrekking tot het fleetbeheer o.a. ongevallen, fuelverbruik, schades, boetes, ... 
 • Analyseren van rapporten om hieruit actiepunten  en optimalisaties te definiëren en vervolgens te implementeren in onze filialen of bij onze bestuurders. 
  Het leiden van de projecten om vernieuwingen te realiseren (vb fleetsoftware) 
  Daarnaast handel je schadegevallen administratief af met makelaars en verzekeringen.
 • Eveneens functioneer je als aanspreekpunt voor interne departementen, filialen en externe partners m.b.t. bedrijfs- en vervangwagens (vb. bij pechverhelping). Ook heb je contacten met bepaalde (auto) leveranciers, overheden en legale instanties.

Profiel

 • Je behaalde een bachelor diploma en hebt  minstens 2  jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Kennis van fleetmanagement systemen is een plus.
  Je vrienden kennen je als een echte teamplayer met analytische vaardigheden die graag initiatief neemt. Natuurlijk  kan je ook zelfstandig je plan trekken, neem je je verantwoordelijkheid en vind je snel een oplossing bij pech van onze autobestuurders.
 • Daarnaast  kan je kleine projecten leiden, heb je een flexibele ingesteldheid en heb je oog voor een goede organisatie en structuur. 
 • Het spreekt voor zich dat je je vlot kan uitdrukken, schriftelijk en mondeling,  zowel in het Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is een extra troef.


Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.


Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, adv-dagen, ...)

 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online en vul onderstaande gegevens in.

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding