0:00 / 0:00

Financiële Business Analyst

HasseltAls Financiële Business Analyst genereer en rapporteer je financiële en operationele beleids- en managementinformatie op vraag van het management of de business in functie van het optimaliseren van de resultaten. Interesse? Solliciteer snel!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Opleiding & Ervaring

Je behaalde bij voorkeur een master diploma in een economische richting (TEW, Handelsingenieur, …) en je hebt een eerste ervaring van 2 à 3 jaar achter de kiezen in een gelijkaardige cijfergerichte en analytische functie. 

Analytisch & Kritisch

Je bijt je graag vast in data en je beschikt over een kritisch denkvermogen om een juiste interpretatie te kunnen geven aan de cijfers. Excel heeft geen geheimen voor je.

Communicatief & Teamplayer

Je gaat in dialoog met de business en durft assertief op te treden. Samen met de andere Business Analisten werk je in team verbeterprojecten uit.

Job

Analyseren en Rapporteren

Analyseren, interpreteren en rapporteren van data behoren tot je dagelijkse activiteiten en dit zowel op business als op organisatieniveau.

Budgettering en Forecasting

Je ondersteunt de business, met een focus op HR activiteiten,  voor de jaarlijkse budgettering en periodieke forecasting en helpt het management bij het maken van strategische beslissingen en het bijsturen van hun budgetten.

Contact met de business

Op aanvraag maak je adhoc analyses en rapporten. Je gaat in dialoog met de business, je weet de juiste kritische vragen te stellen en risico’s aan te kaarten.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, …


Als Financiële Business Analyst genereer en rapporteer je financiële en operationele  beleids- en managementinformatie op vraag van het management of de business in functie van het optimaliseren  van de resultaten.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opmaken en rapporteren van  diverse  financiële en operationele parameters met een specifieke focus op HR activiteiten (labourcost, labourhours,  productiviteit, aanwervingen, …) voor de verschillende business units van Carglass Belux.  

Taken:

  • Op periodieke basis (wekelijks, maandelijks,  kwartaal, …) verzamel je de nodige cijfers en lever je de nodige rapporten aan voor de business en het management.
  • Analyseren en interpreteren van data behoren tot je dagelijkse activiteiten waarbij je op zoek gaat naar trends, opportuniteiten en afwijkingen. Hierbij ga je in dialoog met de business, weet je de juiste kritische vragen te stellen en de risico’s aan te kaarten.
  • Eveneens op je “to-do” lijstje is het uitvoeren van financiële analyses op business en organisatieniveau. Je ondersteunt de business  voor de jaarlijkse budgettering en periodieke forecasting en helpt het management bij het maken van strategische beslissingen en het bijsturen van hun budgetten.
  • Op aanvraag maak je adhoc analyses en rapporten
  • Tot slot werk je samen met andere Business Analysts om mogelijke verbeteringen te identificeren en te implementeren. Samen met je collega’s zet je nieuwe verbeterprojecten op en functioneer je als projectcoördinator.

Profiel

  • Je behaalde een master diploma, bij voorkeur in een economische richting (TEW, Handelsingenieur, …)  en je hebt een eerste ervaring van 2 à 3 jaar achter de kiezen in een gelijkaardige functie bij voorkeur in een complexere omgeving (retail, productie, …).
  • Je collega’s kennen je als een zeer analytisch persoon met een kritisch denkvermogen die graag initiatief neemt en die enige assertiviteit aan de dag durft te leggen.
  • Werken met deadlines en cijfers schrikt je niet af en natuurlijk kent Excel geen geheimen voor je. Affiniteit met ERP, BI & data systemen zijn een plus.
  • Je vrienden zien je als een leergierig persoon, die goed in team kan werken, die gedreven is om bij te leren op het terrein en je hebt dan ook geen nine-to-five mentaliteit.
  • Bijkomend spreek je nog een aardig mondje Frans & Engels.

 

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, adv-dagen, ...)

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding