0:00 / 0:00

Business Process Coördinator

HasseltDe BPC zorgt dat bestaande business processen, gelinkt aan carrosserie of glasactiviteiten in een B2B  omgeving, worden geoptimaliseerd, alsook nieuwe processen worden geïmplementeerd om de schade-afhandeling vlot te laten verlopen. Interesse?

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Opleiding & Ervaring

Bij voorkeur behaalde je een hoger diploma (Bachelor of Master) in een economisch georiënteerde richting en heb je idealiter een 3 à 5  jaar ervaring in een gelijkaardige functie.

Analytische denker en planmatige doener

Je houdt ervan om processen te analyseren en je streeft naar verbeteringen die je op een planmatige wijze implementeert.

Uitstekende teamplayer en communicator

Voor het uitrollen van de nieuwe processen werk je heel goed samen met andere departementen en hou je iedereen op de hoogte van een stand van zaken.

Affiniteit met IT systemen

Je vindt gemakkelijk je weg in verschillende IT toepassingen. Daarnaast heeft Excel nog weinig geheimen voor je (draaitabellen, formules, …).

Job

Analyseren & Optimaliseren van Business Processen

Het in kaart brengen en analyseren van bestaande en nieuwe  business processen  binnen onze glas – en carrosserie activiteiten in een B2B omgeving.

Projectcoördinatie

Bij de implementatie van nieuwe en gewijzigde processen, alsook bij systeemintegraties functioneer je als projectcoördinator en werk je hierbij nauw samen met andere afdelingen zoals IT, Sales, Customer Contact Center, …

Initiëren van synergiën

Zoeken naar synergiën tussen glas- en carrosserieprocessen of je werkt mee aan bredere projecten gelinkt aan klantgerichte processen.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, …


Business Process Coördinator

De BPC zorgt dat bestaande business processen, gelinkt aan carrosserie of glasactiviteiten in een B2B  omgeving, worden geoptimaliseerd, alsook nieuwe processen worden geïmplementeerd om de schade-afhandeling vlot te laten verlopen.

Taken:

  • Je brengt de bestaande processen  binnen carrosserie en glasactiviteiten in kaart en maakt hiervan een analyse. In samenspraak met en op aangeven van het Key Account Management team en rekening houdend met de huidige marktsituatie, optimaliseer je deze processen of werk je nieuwe processen uit die je uiteindelijk implementeert in onze B2B systemen in samenwerking met onze IT afdeling. Je functioneert hierbij als projectcoördinator waarbij je de planning opvolgt, instaat voor het testen van de nieuwe ontwikkelingen en tenslotte ook het nieuwe proces valideert.
  • Bijkomend zet je systeemintegraties op met keyaccounts, brokers, fleets om zo een voorname rol te spelen in het schade-afhandelingsproces. Hiervoor is een nauwe samenwerking met het Customer Contact Center team, IT team, sales & marketing team noodzakelijk.
  • Daarnaast ga je op zoek naar synergiën tussen glas- en carrosserieprocessen en neem je het initiatief om nieuwe concepten of processen uit te werken. Of je werkt mee aan bredere projecten gelinkt aan klantgerichte processen.
  • Tot slot vertegenwoordig je het Sales & marketing team, eventueel samen met collega’s, in het Business Process Owner team.

Profiel

  • Je behaalde bij voorkeur een hoger diploma (Bachelor of Master) in een economisch georiënteerde richting en je hebt idealiter een 3 à 5  jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Bijkomend ben je een gedreven persoon die streeft naar maximale klantentevredenheid, ben je analytisch ingesteld, neem je je verantwoordelijkheid en werk je graag procesmatig.
  • Je collega’s kennen je niet enkel als een logisch denker maar ook als een doener die zaken vastneemt, iemand met een planmatige aanpak en die met verschillende partijen goed kan communiceren.
  • Tot slot heb je enige affiniteit met IT systemen, beschik je over een goede Excel kennis (draaitabellen, formules, …) en spreek je naast het Nederlands, ook een aardig mondje Frans en Engels.

 

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, adv-dagen, ...)

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding