0:00 / 0:00

Operations Development Coordinator

NationaalOperations Development vormt een brug tussen HQ en de filialen. Het team ondersteunt mee de goede werking in de filialen. Ben jij iemand die zich graag buigt over cijfers en data analyses om deze dan om te zetten in acties en projectplannen?

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Opleiding en ervaring

Je behaalde minstens een bachelor diploma en je hebt een eerste gelijkaardige ervaring achter de rug.

Analytisch en cijfergericht

Analyseren van cijfers geeft je energie, werken met Excel kent nog weinig geheimen voor je.

Initiatiefnemer & Teamplayer

Je bent een pro-actief persoon die streeft naar een juiste balans tussen theorie en praktijk. Je bent een plantrekker en  je beschikt  over de juiste communicatieskills in het Nederlands, Frans en Engels om je te laten horen in lokale en internationale werkgroepen. Je werkt samen met andere afdelingen om het beoogde doel te bereiken. Projectmanagement ervaring is een plus.

Open-minded en flexibel

Je bent leergierig om bij te leren op het terrein, je staat open voor nieuwe ideeën in een veranderende omgeving en je hebt geen  9 to 5 mentality.  

Job

KPI Analyses & Actieplannen opstellen

Je analyseert de operationele KPI’s. Na een eerste analyse stel je actieplannen op of lanceer je verbetervoorstellen. Je werkt hierbij nauw samen met het operations management en de field.

Samenwerken met andere afdelingen

Je geeft ondersteuning bij de implementatie van nieuwe processen en best practices. Je denkt mee na over mogelijke strategieën en je identificeert opportuniteiten op het vlak van kosten en opbrengsten.

Projectcoördinatie

Je beheert en werkt adhoc projecten uit. Je ondersteunt en coördineert de implementatie van diverse actieplannen in onze filialen.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan

In een stabiel bedrijf

Deel van een grote internationale sterke groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen

Maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, …

Contract onbepaalde duurMeer details Vacature afdrukken

Functie
Als Operations Development Coördinator zorg je samen met het team voor een goede ondersteuning en optimale resultaten van de filialen. Dit doe je door het maken van o.a. KPI analyses op diverse vlakken en die ter beschikking te stellen van de filialen en de regiomanagers, best practices te delen tussen de filialen en mee te helpen  bij de implementatie van nieuwe processen en technologieën, samen met de field coaches.  

Taken:

  • In de eerste plaats interpreteer je  de KPI’s op het vlak van productiviteit, ADAS kalibraties, klantentevredenheid, verkoop additionele producten, logistiek en aankoop, …. Op basis van deze analyses, verwerf je de eerste inzichten die je de mogelijkheid geven tot het aanleveren van verbetervoorstellen en actieplannen. Deze info deel je met de regiomanagers en management. Voor de regiomanagers ben je ook het aanspreekpunt voor eventuele bijkomende en gedetailleerde informatie.
  • Daarnaast overleg je met andere afdelingen over procesoptimalisatie en best practices. Hierbij denk je mee over mogelijke strategieën en identificeer je opportuniteiten zowel op het vlak van kosten en opbrengsten. Waar opportuun neem je deel aan lokale werkgroepen en aan werkgroepen van Belron.
  • Eveneens op je “to do” lijstje staat het beheren en uitwerken van adhoc projecten en werk je mee aan het implementeren van diverse actieplannen (procesverbeteringen, trainingen, …)  in onze filialen.

Profiel

  • Je behaalde een bachelor diploma en je kan reeds terugblikken op een eerste gelijkaardige ervaring.
  • Je vrienden kennen je als iemand met een open geest, leergierig en je hebt geen nine-to-five mentality. Je bent een echte teamplayer maar zelfstandig werken lukt ook.
  • Gedrevenheid, pro-activiteit zijn eigenschappen die je jezelf toeschrijft waardoor je een plantrekker bent in een veranderende, groeiende omgeving. Een eerste ervaring in projectmanagement is een plus.
  • Cijfers schrikken je niet af en je beschikt over een goed analytisch denkvermogen. Excel heeft niet veel geheimen voor je.  Hierdoor heb je oog voor detail en ben je kritisch ingesteld.
  • Klantentevredenheid en teamwork draag je hoog in het vaandel.
  • Tot slot kan je je vlot uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling, in het Nederlands, Frans en Engels. Presentaties van de actieplannen kan je ook vlot verwerken in Microsoft toepassingen (Powerpoint, Word) en je kan ze beschikbaar stellen voor de field en andere departementen via Office 365 (Sharepoint, Onenote, Onedrive).

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen ( maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, ...)

 

 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be en laat je cv en motivatiebrief achter. 

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding