0:00 / 0:00

Vestigingsmanager Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieter-LeeuwJe bent eindverantwoordelijk voor de operationele organisatie van jouw vestiging. Met je collega’s neem je initiatieven voor het verbeteren van processen met het oog voor de business. Door je motiverende stijl weet je het beste uit mensen te halen.

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Ervaring

Je hebt reeds meerdere jaren ervaring  in een automotive omgeving met daarbij een goede inhoudelijke kennis van het schadeherstelproces.

Peoplemanagement

Een motiverende stijl van leidinggeven in een zeer operationele omgeving is je tweede natuur en je weet het beste uit mensen naar boven te halen. Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht zijn eigenschappen die op je lijf geschreven staan.

Klantgericht

Het bedrijf, de betrokken partijen en de klant staan voor jou altijd op de eerste plaats

Plannen en organiseren

Je bewaakt de planning samen met de werkplaatsverantwoordelijken en past deze flexibel aan en je vertaalt deze naar een optimale bemanning van je filiaal.

Sterk in communicatie

Natuurlijk communicatietalent in het Nederlands en het Frans

Job

Peoplemanager

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de goede organisatie van je carosseriefiliaal. Je stuurt hierbij een team aan en je coacht hen zodat ze kunnen groeien. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en heldere doelstellingen naar het team toe.

Operationele organisatie

Samen met je werkplaatsverantwoordelijken waak je over de planning en de goede organisatie van de opdrachten. Je werkt hands-on mee en springt in waar nodig zowel bij de receptie, het opmaken van bestekken, begeleiden van experten, behandelen van vragen, facturatie,…

Optimaliseren

Samen met je collega’s neem je initiatieven om processen en procedures te verbeteren met oog voor de business. Je werkt actief samen met de andere vestigingen voor een optimaal ketenresultaat. Op basis van je KPI’s (Omzet, klantentevredenheid, rendement, …) zoek je naar optimalisaties en efficiëntieverhoging.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan

In een stabiel bedrijf

Deel van een grote internationale sterke groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen

Bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering,

incentive,...

20 wettelijke vakantiedagen + 6 ADV dagen + wettelijke feestdagen

Contract onbepaalde duur


Functie

Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als Vestigingsmanager. Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de volledige operationele organisatie van jouw vestiging.

 • Je werkt hands-on mee en springt in waar nodig zowel bij de receptie, het opmaken van bestekken, begeleiden van experten, behandelen van vragen, facturatie,…
 • Je bent manifest alom aanwezig en zeer alert voor rendement, omzet, kwaliteit en klantentevredenheid. Je zoekt steeds verdere optimalisatie en efficiëntieverhoging. Daarvoor ben je zeer aanwezig op de vloer maar verwerk je gegevens ook op een analytische wijze.
 • Je bewaakt de planning met de werkplaatsverantwoordelijken. Je past deze flexibel aan en vertaalt deze naar een aangepaste bemanning. Je werkt actief samen met de andere vestigingen voor een optimaal ketenresultaat.
 • Door je motiverende stijl weet je het beste uit mensen te halen. Je stuurt en coacht je medewerkers zodat ze kunnen groeien. eventuele problemen worden snel en doeltreffend opgelost.
 •  Samen met je collega’s neem je initiatieven om processen en procedures te verbeteren met oog voor de business.
 • Je zorgt voor eenduidige communicatie en heldere doelstellingen.

Profiel

 • Je beschikt over een bachelor werk- en denkniveau.
 • Je hebt een goede inhoudelijke kennis van het schadeherstelproces. Je bent volledig vertrouwd met Informex. Je hebt meerdere jaren ervaring in het sturen van medewerkers idealiter in een automotive omgeving.
 • Een motiverende stijl van leidinggeven in een zeer operationele omgeving is je 2de natuur.
 • Je collega’s kennen je als iemand klantgericht en sterk in plannen en organiseren. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en overtuigingskracht en je bent flexibel naar uren toe.
 • Je drukt je vloeiend uit in het Nederlands en Frans.
 • Je bent vlot met MS Office.
   

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen ( bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, incentive ...)

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding