0:00 / 0:00

Bestekkenmaker Sint-Pieters-Leeuw

Sint Pieters LeeuwAls bestekkenmaker ben je verantwoordelijk voor het opmaken van prijsbestekken betreffende carosserieschade en het inplannen van de herstellingen.  Heb je ervaring met auto- expertises en schadeherstel, aarzel dan niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Ervaring

Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie of auto-expertise. Je beschikt over voldoende analytisch vaardigheden en ervaring met Informex is een plus.

Uitstekende communicator

Klantgerichtheid, service verlenen staan hoog bij je in het vaandel.

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling, en je kan mensen overtuigen.

Planner

Organisatie, planningen en opvolging zijn je 2de natuur waarbij je streeft naar een optimale werkbezetting.  

Job

Opmaken prijsbestekken

Je maakt prijsbestekken op betreffende carosserieschade. Je neemt hierbij foto’s van de schade, analyseert de schade en bepaalt de wijze van herstelling. Je communiceert hierover met de klant, lease– en verzekeringsmaatschappijen.

Plannen & Opvolgen

Je plant de herstellingen in rekening houdend met de reparatietijd, volgt de herstellingen op en maakt afspraken met de klant om de wagen te komen oppikken. Je bent medeverantwoordelijk voor de klantentevredenheid waarbij je klachtendossiers op de juiste wijze afwerkt.

Administratie

Je verzorgt de administratieve afhandeling van het schadedossier. Dit betekent dat je een correcte factuur opmaakt voor de klant en je stelt op regelmatige tijdstippen rapportages op van de verschillende schadedossiers.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan

In een stabiel bedrijf

Deel van een grote internationale sterke groep

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen

Maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, ...

20 wettelijke vakantiedagen + 6 ADV dagen + wettelijke feestdagen

Contract onbepaalde duur


Bestekkenmaker Carosserie

Als bestekkenmaker ben je verantwoordelijk voor het opmaken van prijsbestekken betreffende carosserieschade en het inplannen van de herstellingen.  Heb je ervaring met auto- expertises en schadeherstel, aarzel dan niet en solliciteer!

Functie

Als bestekkenmaker ben je verantwoordelijk voor het opmaken van prijsbestekken inzake carrosserieschade en de planning van de jobs, alsook voor de administratieve afhandeling hiervan. Je rapporteert hierbij aan de vestigingsmanager.

Taken:

  • Als prijscalculator adviseer je klanten en verzekeringsexperts inzake mogelijkheden en het financiële kostenplaatje bij de reparatie van autoschades. Dit start bij het nemen van foto’s van beschadigde voertuigen, analyseren van de schade, bepalen van de wijze van herstelling en je maakt uiteindelijk een startcalculatie op. 
  • Daarnaast functioneer je als aanspreekpunt tussen de klanten, verzekerings – en leasemaatschappijen en de werkplaats.  Je volgt hierbij de goedkeuringen en akkoorden op met de verzekerings- en/of leasemaatschappijen, plan je de herstellingen in de agenda, het ophalen van de herstelde wagen. Je respecteert hierbij bestaande procedures en bewaakt de afspraken met de klant.
  • Tot je takenpakket behoort eveneens het verzorgen van de administratieve afhandeling van het schadedossier. Dit betekent dat je een nacalculatie  opmaakt en een correcte factuur voor de klant opstelt.
  • Tot slot waak je mee over de klantentevredenheid. Je stelt hiervoor de nodige rapporten op, behandeld klachten op een correcte en zorgvuldige wijze en zorgt ervoor dat de klant met de glimlach buitenstapt.

Profiel

  • Je hebt minstens 3  jaar ervaring in autoschadeherstelling  of auto-expertise bij voorkeur in een schadeherstellend bedrijf.
  • Daarnaast beschik  je over de nodige analytische vaardigheden, kan je vlot overweg met MS office en kennis van Informex is een plus.
  • Je collega’s kennen je als een klantgericht en serviceverlenend persoon met de nodige communicatievaardigheden en overtuigingskracht, die graag met cijfers werkt en over goede planning en organisatie beschikt.
  • Tenslotte kan je je vlot uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands.

 

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen (maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, adv-dagen, ...)

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding