0:00 / 0:00

Facility Coordinator

HasseltZorg jij graag voor een goed uitgeruste en veilige werkplek voor je collega’s? Krijg jij energie van het coördineren van technische facility projecten en vind je het leuk om op verschillende werkplaatsen actief te zijn? Aarzel niet en solliciteer!

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Technische opleiding

Je behaalde een bachelor diploma in een technische richting.  

Daarnaast heb je minstens 5  jaar ervaring in een gelijkaardige functie en je hebt de nodige affiniteit met technische aspecten (HVAC, Elektriciteit, …)

 

Oplossingsgerichte Project Coördinator

Plannen, organiseren, opvolgen, controleren toveren een lach op je gezicht.

 

Samenwerken en enthousiast communiceren

Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne collega’s en externe partners. Indien nodig, kan je op je strepen staan.

Natuurlijk communicatietalent in het Nederlands en je kan je ook uitdrukken in het Frans.

Klantgericht en flexibel (vooral in verplaatsingen)

Job

Facility Coördinatie

Als Facility Coördinator coördineer je alle facility activiteiten die betrekking hebben op technieken ( elektriciteit , HVAC , perslucht , alarm  ) en projecten (herstellingen van infrastructuur) binnen ons filialennetwerk in België en Groot Hertogdom Luxemburg

 

Onderhandelen

Je onderhandelt met leveranciers nieuwe contracten en afspraken om te komen tot de juiste prijs/kwaliteit verhouding en zorg je voor optimale SLA’s.

 

Projectcoördinatie

Je plant de herstellingsprojecten in op een efficiënte manier samen met onze partners en leveranciers. Je volgt de werkzaamheden nauwkeurig op en controleert de werken op de afgesproken kwaliteit en planning.

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden

waar medewerkers en klanten centraal staan

In een stabiel bedrijf

Deel van een grote internationale

sterke groep

 

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling

 

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier,

dat zijn wij

 

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen met bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, ...

20 wettelijke vakantiedagen + 12 ADV dagen + wettelijke feestdagen

Contract onbepaalde duur


Facility Coördinator

Zorg jij graag voor een goed uitgeruste en veilige werkplek voor je collega’s? Krijg jij energie van het coördineren van Facility projecten en vind je het leuk om op verschillende werkplaatsen actief te zijn? Aarzel dan niet en solliciteer!

Functie

Als Facility Coördinator coördineer je, samen met je collega,  alle facility activiteiten die betrekking hebben op technieken ( elektriciteit , HVAC , perslucht , alarm  ) en projecten (herstellingen van infrastructuur) binnen ons filialennetwerk in België en Groot Hertogdom Luxemburg. Dit betekent dat je de nodige afspraken maakt en onderhandelingen voert met leveranciers en partners, projectplanningen opmaakt en opvolgt, onderhoudswerken inplant en controleert. Je rapporteert hierbij aan de facility manager

 

Taken:

·         Samen met je leveranciers evalueer je de afspraken en onderhandel je over nieuwe SLA’s. Je vergelijkt leveranciers van verschillende business units en nieuwe leveranciers en je formuleert voorstellen om tot een optimale prijs/kwaliteit verhouding te komen.

·         Daarnaast plan je pro-actief de uitvoering in van de onderhoudscontracten van onze filialen en ben je verantwoordelijk voor de nodige herstellingswerken inzake infrastructuur (verwarmingsinstallaties, persluchtsystemen, poorten, hefbruggen, ….) in deze filialen zonder dat de operationele werking van het filiaal  en de veiligheid van de medewerkers in het gedrang komt.

·         Tot slot toets je regelmatig de noden en prioriteiten af met de regiomanagers, zorg je ervoor dat alles up to date blijft in onze facility software Planon.

Profiel

* Je behaalde een bachelor diploma, bij voorkeur in een technische richting  en je hebt minstens 5  jaar ervaring en enige affiniteit met de technische aspecten van Facility Management (HVAC, elektriciteit, perslucht, …)

* Je bent een oplossingsgerichte Project Coördinator met het oog op resultaat en efficiënte planningen. * Je collega’s kennen je als een echte onderhandelaar die communicatief en assertief is, met de nodige aandacht voor je klant. Daarnaast  hou je van de nodige afwisseling en je bent flexibel inzake verplaatsingen in het ganse land en GH Luxemburg.

* Tot slot kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans en dit zowel mondeling als schriftelijk.

 

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een stabiel internationaal bedrijf, in volle groei waar medewerkers en klanten centraal staan.

 Opleidingen die je toelaten aanvullende kennis te verwerven en te groeien in je job.

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen ( bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, ...)

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding