0:00 / 0:00

Digital Performance & Innovation Marketeer M/V

in de regio HasseltBen jij een digitale duizendpoot met technische en communicatieve skills? Heb je zin om zoveel mogelijk klanten aan te trekken met diverse digitale marketing technieken en instrumenten? Ben je enthousiast en hou je ervan kwaliteit af te leveren?

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Inbound Digital Marketeer
Je studeerde digital marketing of volgde een gelijkaardige opleiding met bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring.
Je hebt recent de nodige certificaten behaald uit het Google Digitaal Atelier.

Voor jou bekende termen en ervaring met
Google Ads, Display Search, Google Analytics, GTM, Email Marketing tools, SEO, Social Media, Remarketing, DCO, online reporting, beeld- en videobewerkingstools.

Samenwerken en enthousiast communiceren
Je bouwt een efficiënte en energieke samenwerking
uit met de interne collega’s en externe partner.
Natuurlijk communicatietalent
In het Nederlands, Frans en het Engels.

Gemotiveerd door data, optimalisaties en resultaten boeken
Je hebt een sterke data-driven mindset.
Je kan snel data interpreteren, CPC/CPA/ROA analyses uit je
hoed toveren en bent gedreven om de resultaten te verbeteren.

Trendwatcher en innovatie
Je bent de hoogte van de
nieuwste trends binnen je domein en brengt innovatieve ideeën
aan uit de markt die toepasbaar zijn.

Job

Digital Advertising

Je staat in voor het beheer van de business kritische kanalen om inbound traffic te genereren.

Je bent inhouse dé expert in digital advertising en kan de tools zoals Google Adwords, Bing, Facebook ads, Display ads, Video advertising vlot aanwenden.

Termen zoals CPC, CPM, SEO, SEO, CTR, Ad rank, persona’s, funnels, retargeting, UX, ROI, DCO, GTM, Datalayer, lookalike audiences, enz maken deel uit van jouw lingo.

Je bepaalt de strategie, stuurt functioneel een extern team aan, stuurt de performance marketing campagnes bij en analyseert.

 

SEO en Analytics

Je bent verantwoordelijk voor het bepalen, opzetten en uitvoeren van een beleid rond SEO. Functioneel stuur je een extern team aan en zorg je ervoor dat de performance wordt geoptimaliseerd. Je bent de go-to persoon wat betreft Google Analytics. Je analyseert resultaten, rapporteert en bent aanspreekpunt.

 

Innovatie

Je bent op de hoogte van recente digitale ontwikkelingen, trends en coole tools in de markt. Je kan inschatten hoe deze voor onze markt en specifiek voor Carglass® relevant zouden kunnen zijn en kan de voordelen ervan aanreiken. Je kan daarbij een aanzet tot business case maken. 

 

Wij

Een uitdagende job
Met eigen verantwoordelijkheden
waar medewerkers en klanten centraal staan
In een stabiel bedrijf
Deel van een grote internationale
sterke groep

Groei met ons mee
Continue investering in opleidingen en jouw verdere
persoonlijke ontwikkeling

Samenwerken met spirit
Drive, trots en plezier,
dat zijn wij

Een marktconform salarispakket
Aangevuld met extra-legale voordelen
maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering,
incentive,...
20 wettelijke vakantiedagen + 12 ADV dagen + wettelijke feestdagen
Contract onbepaalde duur


Functie
Als Digital Performance Marketeer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de instroom van bezoekers naar de Carglass® websites. Door het optimaal inzetten van budgetten, kan je online opportuniteiten genereren en reactiveren. Je bedenkt hiervoor digitale ad campagnes en zet ze op in samenwerking met onze externe partner. Je analyseert, stuurt bij en evalueert. Je houdt hierbij rekening met de evoluties in de markt, optimalisatie-mogelijkheden en potentiële opbrengsten.
Daarnaast zorg je ervoor dat we onze concurrenten steeds een stapje voor bent omwille van jou innovatieve ideeën die je oppikt en die je vertaalt naar een project met businessdoelstellingen.
Taken:
• Je staat in voor het beheer van het business kritische Search Engine Advertising kanalen van Carglass®. Je bepaalt de strategie voor Adwords en Bing. Je volgt de budgetten op en rapporteert. Dagdagelijks stuur je functioneel de medewerkers van onze externe partners aan en je volgt op. Je test, analyseert en evalueert op performantie en profit. Je volgt innovaties op en implementeert ze waar mogelijk. Je overlegt met andere experts binnen de Belron groep.
• Je bent verantwoordelijk voor alle digital media en remarketing campagnes binnen Carlgass®. Je adviseert welke digitale mediakanalen best ingezet worden per campagne en kan de resultaten analyseren. Je maakt forecast op rond Return on Investment (ROI) en Return on Ads Spend (ROAS).
• Je bepaalt en beheert een beleid rondom SEO. Je beheert de tools en stuurt functioneel een extern team aan. Je analyseert en optimaliseert de performance en zoekresultaten. Samen met het content team zorg je voor de nodige teksten rond specifieke thema’s, trends en keywords.
• Je bent de Google Analytics specialist binnen Carglass®. Je beheert de tool, denkt proactief na op de impact bij nieuwe website developments en onderhoudt de views. Je bouwt connecties met andere platformen. Je analyseert resultaten, rapporteert en maakt aanbevelingen naar andere teams.
• Je volgt de markt op en adviseert i.v.m. de impact van digitale innovaties. Op regelmatige basis rapporteer je over de nieuwste trends en opportuniteiten voor onze markt. Je bedenkt een strategie en zet de ideeën om naar haalbare projecten. Je maakt een aanzet tot business case.

Profiel
* Je studeerde digital marketing of volgde een gelijkaardige opleiding
* Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige job of kan relevante ervaringen voorleggen uit een stage of project uit je vrije tijd
*Je kan recente certificaten voorleggen van Google Ads en Google Analytics.
* Je bent op de hoogte van de nieuwste digitale trends
* Je bent ondernemend, communicatief en werkt vlot in teamverband
* Je bent analytisch, stressbestendig en werkt resultaatgericht
* Je bent Nederlandstalig en hebt mondelinge en schriftelijke kennis van Engels/Frans

Spreekt deze uitdaging je aan?

Bezorg dan snel je CV en je motivatiebrief via onze jobsite. 

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding