Bekijk onze Carglass® animatie

Ontdek wie we zijn, en vooral wat we te bieden hebben.

Carglass video

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij Carglass®?

De concrete sollicitatieprocedure hangt af van je functie.
Voor functies op het hoofdkantoor, ontvang je na het versturen van je kandidatuur een bevestigingsmail. Binnen een termijn van maximaal 2 à 3 weken ontvang je feedback. Als je kandidatuur positief beoordeeld wordt, ontvang je een telefoontje of een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek (al dan niet met de directe leidinggevende). Daarna volgt er een test, waarna je definitief nieuws ontvangt.

Voor functies in het Customer Contact Center of in onze Service Centers, gebeurt de eerste screening door een inhouse uitzendkantoor. Het finale gesprek is een sollicitatiegesprek met de directe leidinggevende.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Als je solliciteert via http://jobs.carglass.be krijg je automatisch een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je opgaf tijdens je sollicitatie. Bepaalde internetproviders (bvb. Hotmail) leiden mails van onbekende afzenders automatisch af naar een aparte folder (vb. ongewenste mail, …). Het zou kunnen dat onze bevestigingsmail in zo’n folder is terecht gekomen. Check daarom grondig je inkomende mails en folders. Hou er ook rekening mee dat dergelijke ongewenste mails in je mailbox na een vijftal dagen automatisch worden verwijderd.

Wat zijn de opleidingsmogelijkheden bij Carglass®?

We organiseren heel wat opleidingen, zowel bij de opstart als gedurende het vervolg van je loopbaan bij ons. We investeren ook in je persoonlijke ontwikkeling.
Lees meer hierover op onze pagina Learning & development.

Hoe kan ik solliciteren voor een stageplaats?

Als je klikt op “Spontaan solliciteren”, vul je het invulformulier in en vink je het vakje “stage” aan onder de rubriek “Interesse in type contract”. Je ontvangt binnen een termijn van maximaal 2 à 3 weken een reactie van ons.

Hoe kan ik solliciteren voor een studentenjob?

Als je klikt op “Spontaan  Solliciteren", vul je het invulformulier in, en vink je het vakje “Jobstudent” aan onder de rubriek “Interesse in type contract”. Je ontvangt binnen een termijn van maximaal 2 à 3 weken een reactie van ons.