Bekijk onze Carglass® animatie

Ontdek wie we zijn, en vooral wat we te bieden hebben.

Carglass video

Carglass®, het bedrijf

De verwachtingen van onze klanten overtreffen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

Carglass® is dé specialist in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing in België en Luxemburg. Elk jaar helpen we meer dan 350.000 automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij helpen onze klanten in een van onze 44 servicecenters verspreid over België en Luxemburg. Of een van onze 100 servicewagens gaat ter plaatse de ruit herstellen. Het Customer Contact Center voor België en Luxemburg, dat ook in Hasselt gelegen is, staat dag en nacht paraat om  vragen te beantwoorden en klanten te helpen. Bevind je je in het buitenland, dan wordt ook vanuit Hasselt alles geregeld zodat je ter plaatse snel geholpen wordt in een van de lokale Service Centers.

Carglass® en Belron®

Carglass® telt 1200 werknemers en maakt deel uit van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van herstellingen en vervanging van voertuigbeglazing. Belron® behoort tevens tot de D’Ieteren groep en is actief in 35 landen, van Australië tot Brazilië. Een team van meer dan 25.000 medewerkers helpt 11 miljoen klanten per jaar. Dat is gemiddeld een klant per drie seconden.

Carglass® Distribution

Carglass® Distribution ondersteunt wereldwijd lokale Service Centers in meer dan 30 landen in Europa, Amerika en Azië. Vandaag verloopt de Supply Chain in Europa via 7 hoofddistributiecentra, waarvan het Europees distributiecentrum in Hasselt is gevestigd. Ongeveer 200 logistieke medewerkers bedienen niet alleen dagelijks de vestigingen in ons land, maar ook die in Nederland en Duitsland. Daarnaast vertrekken er regelmatig leveringen naar alle hoeken van de wereld o.a. de Scandinavische landen, Rusland, Griekenland, Zwitserland.
Daarnaast is Carglass® Distributie ook het Europees distributiecentrum voor Carglass® Specials.

Carglass® Carrosserie

Met 25 jaar ervaring en de nieuwste technieken is Carglass® Carrosserie hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is. Botste u met uw wagen ergens tegenaan? Is de lak verweerd na honderden ritten? Of stoort u zich elke keer weer aan die kras op de koffer? Hoe groot of klein uw carrosserieschade ook is, de Carglass® Carrosserie-experts herstellen uw auto weer in ere. Ons netwerk telt vijftien vestigingen verspreid over België. Er is dus ook een in uw buurt, waar u ook bent.