Bekijk onze Carglass® animatie

Ontdek wie we zijn, en vooral wat we te bieden hebben.

Carglass video

Carglass®, het bedrijf

De verwachtingen van onze klanten overtreffen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

Carglass® is dé specialist in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing in België en Luxemburg. Elk jaar helpen we meer dan 350.000 automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij helpen onze klanten in een van onze 44 servicecenters verspreid over België en Luxemburg. Of een van onze 100 servicewagens gaat ter plaatse de ruit herstellen. Het Customer Contact Center voor België en Luxemburg, dat ook in Hasselt gelegen is, staat dag en nacht paraat om  vragen te beantwoorden en klanten te helpen. Bevind je je in het buitenland, dan wordt ook vanuit Hasselt alles geregeld zodat je ter plaatse snel geholpen wordt in een van de lokale Service Centers.

Carglass® en Belron®

Carglass® telt 1200 werknemers en maakt deel uit van Belron®, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van herstellingen en vervanging van voertuigbeglazing. Belron® behoort tevens tot de D’Ieteren groep en is actief in 35 landen, van Australië tot Brazilië. Een team van meer dan 25.000 medewerkers helpt 11 miljoen klanten per jaar. Dat is gemiddeld een klant per drie seconden.

Carglass® Distribution

Carglass® Distribution ondersteunt wereldwijd lokale Service Centers in meer dan 30 landen in Europa, Amerika en Azië. Vandaag verloopt de Supply Chain in Europa via 7 hoofddistributiecentra, waarvan het Europees distributiecentrum in Hasselt is gevestigd. Ongeveer 200 logistieke medewerkers bedienen niet alleen dagelijks de vestigingen in ons land, maar ook die in Nederland en Duitsland. Daarnaast vertrekken er regelmatig leveringen naar alle hoeken van de wereld o.a. de Scandinavische landen, Rusland, Griekenland, Zwitserland.
Daarnaast is Carglass® Distributie ook het Europees distributiecentrum voor Carglass® Specials.

Carglass® Carrosserie

Carglass® Carrosserie Carglass® Carrosserie bundelt 25 jaar ervaring en hanteert de nieuwste geavanceerde technieken. Daarom zijn we hét herstellingsbedrijf voor iedereen die met de wagen rijdt. We pakken schade doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? Auto’s herstellen en als nieuw weer de baan opsturen. Hoe groot of klein de carrosserieschade ook is: van een krasje tot een ferme deuk. Ons netwerk telt vijftien vestigingen verspreid over België. Om die lokale ateliers nóg beter te doen draaien, rekruteert Carglass® Carrosserie talloze monteurs, plaatslagers, werkvoorbereiders en pistoolspuiters. Dus: zin om te werken bij jou in de buurt? Om constant bij te leren en goed te verdienen? Bekijk onze vacatures.